Skip to content

Vernieuwde poster voorzorgsmaatregelen kinderopvang

De poster met voorzorgsmaatregelen voor de kinderopvang is geactualiseerd voor de (gedeeltelijke) heropening van de kinderopvang, sinds 8 februari. De poster geeft u als ouders/verzorgers informatie over welke coronamaatregelen er gelden in de kinder- en gastouderopvang.

Op de poster Voorzorgsmaatregelen Kinderopvang voor ouders en verzorgers staat onder meer wanneer de ouder/verzorger of het kind thuisblijven en ook dat volwassenen anderhalve meter afstand dienen te houden. Ook vermeldt de poster dat ouders en kinderen de regels van de pedagogisch medewerker of gastouder opvolgen.

RIVM

In de geüpdatet poster (versie: 8 februari 2021) worden de laatste richtlijnen van het RIVM gevolgd. Onder andere wordt aandacht gevraagd voor het dragen van een mondkapje door ouders bij het betreden van de locatie en de recente thuisblijfregels.